Tentang kami

Pengedar Eksklusif di e-dagang Singapura, Malaysia dan Vietnam)

Eksekutif Hub Pte. Ltd. adalah pengedar eksklusif untuk sabun buatan tangan dan produk penjagaan kulit di Singapura. Sabun buatan tangan kami diformulasikan dengan ekstrak herba dari ladang kami, mata air dari taman negara dan bebas bahan kimia. Rangkaian produk Yuan Soap dirumuskan dari penyelidikan dan pengembangan yang luas dalam menciptakan sesuatu untuk kulit dan jiwa masyarakat dengan mempertimbangkan persekitaran. Produk kami telah mendapat banyak maklum balas positif dari pengguna setia kami sejak 10 tahun dahulu.

Juga terdapat di semua jurusanPerpaduan oleh kedai Fairprice.

Cerita kita

Sabun Yuan adalah jenama Taiwan yang kecil tetapi berkembang pesat yang telah mendapat inspirasi dari Perubatan Tradisional Cina (TCM).

Membersihkan Tubuh, Kulit, Jiwa & Fikiran

Kami percaya bahawa kulit mempunyai jiwa sendiri. Tekanan dan pencemaran menyebabkan badan dan kulit kita bertindak balas secara negatif dan perlu untuk membersihkan dan memulihkannya. Masukkan semula jiwa anda ke dalam kulit anda untuk kecantikan sejati dari dalam.

Janji Kami

Diformulasikan oleh pengasas kami untuk menggunakan bahan semulajadi dan mesra alam untuk memulihkan kulit anda melalui kekuatan ramuan Cina dari Ladang Ah Yuans. Itulah sebabnya anda boleh mempercayai sabun, syampu & amp; perapi, gel mandian, pencuci badan, ubat gigi, mask, toner, serum, krim tangan, lip balm, penghalau serangga, pembersih tangan, krim pengangkat, krim pemulihan, losyen pencerah, sabun cuci dan minyak pati selalu bebas daripada sebarang bahan yang memudaratkan kesihatan anda..

Baca lebih lanjut diwww.yuanskincare.com.