Polisi penghantaran

Penting: Sekiranya anda telah membayar dan tidak mendapat maklumat dari kami dalam 24 jam bekerja, sila hubungi kami dengan segera.

Pesanan anda penting bagi kami. Kami berusaha untuk mengembalikan atau menghantar pesanan anda dalam masa 1-3 hari. Untuk membantu kami mengesan dan mempercepat pesanan anda, sila e-mel kepada kami di yuan.sg@ehub365.edu.sg .

Sertakan butiran ini semasa anda menulis kepada kami:

  • Tarikh pesanan:
  • Nama:
  • Nombor/e-mel hubungan:
  • Resit pembayaran/slip:
  • Alamat penghantaran:

Mata Wang

Semua harga di laman web ini adalah dalam Dolar Singapura (SGD) .

Jadual penghantaran di Singapura

Rakan logistik kami adalah Ninja Van. Sila perhatikan standard penghantaran mereka untuk rujukan anda:
  • Pemandu akan menyerahkan Bungkusan hanya jika Penerima (atau mana-mana orang yang ditunjuk untuk menerima Bungkusan bagi pihak Penerima) hadir.
  • Pemandu boleh meninggalkan Bungkusan di alamat yang ditentukan Penerima tanpa kehadiran Penerima sekiranya Penerima dapat memberikan kod pengesahan 3 digit kepada Pemandu atau seperti yang diarahkan oleh Penerima. Ninja dan/atau Pemandu tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kehilangan atau kerosakan pada Bungkusan dalam kes tersebut.
  • Ninja Van akan memberitahu Penerima sekiranya percubaan penghantaran tidak berjaya kerana Penerima tidak hadir. Ninja akan melakukan percubaan kedua dan ketiga untuk menyampaikan Bungkusan yang berkaitan. Sekiranya percubaan ketiga gagal, Ninja akan mengembalikan Bungkusan itu kepada Pengirim dan akan dianggap telah memenuhi kewajiban pengirimannya, dan mempertahankan budi bicara penuh untuk tidak mengembalikan bayaran.

Bayaran penghantaran dalam Ninja Van

Kadar penghantaran standard tetap ialah SGD5.00 untuk bungkusan hingga 4kg.

Pengambilan di Kedai

Untuk kemudahan anda, anda boleh berbelanja secara dalam talian dan membeli di Yuan Skincare tempatan anda. Semasa memeriksa item di troli anda, pilih 'Local Pickup'. Tidak ada caj jika pilihan ini dipilih semasa pembayaran.

Perlukan orang lain untuk mendapatkannya? Semasa pembayaran, beritahu kami nama, e-mel dan telefon untuk proksi anda di kotak 'Arahan khas untuk penjual'. Maklumat yang diberikan hanya akan digunakan untuk kemas kini status pesanan dan tidak pernah untuk tujuan pemasaran.

Anda akan mendapat pengesahan e-mel setelah pesanan anda dibuat, yang lain apabila pesanan anda siap diambil, dan e-mel ketiga setelah pesanan anda diambil. Sekiranya item jarang ditemui tidak tersedia dari pesanan anda, anda akan menerima e-mel yang memberitahu anda. Untuk perkhidmatan yang lebih pantas, bawa e-mel pengesahan anda dan ID yang dikeluarkan oleh kerajaan yang sah ke daftar dan rakan sekerja akan mengambil pesanan anda untuk anda. Kami akan menghantar e-mel Terima Kasih yang mengesahkan bahawa pesanan anda telah diterima.