Penafian

Garis Panduan Keselamatan dan Alergi

Garis panduan keselamatan berikut harus dipatuhi sebelum menggunakan produk Yuan Skincare:

Produk kami mengandungi ramuan, minyak dan ekstrak. Sekiranya anda mempunyai alahan, sila baca label produk dengan teliti. Kami mengesyorkan agar orang yang mempunyai kulit sensitif melakukan ujian tampalan terlebih dahulu atau berjumpa dengan profesional penjagaan kesihatan anda untuk memastikan tidak ada reaksi. Hentikan jika berlaku kerengsaan.

Produk Penjagaan Kulit Yuan dibuat dengan bahan-bahan yang berasal secara semula jadi, yang dalam kes-kes yang jarang berlaku boleh menyebabkan kepekaan pada individu tertentu. Sekiranya kepekaan berlaku, hentikan penggunaannya dengan segera.

Produk dan nasihat dari Yuan Skincare tidak menuntut untuk menyembuhkan atau mencegah penyakit atau masalah perubatan dan tidak bertujuan untuk menggantikan terapi atau nasihat perubatan lain.

Sekiranya mengandung, sila berjumpa dengan profesional penjagaan kesihatan anda.

Semua produk hanya untuk kegunaan luaran.

Penafian Undang-Undang

Maklumat di laman web ini telah dikumpulkan dari sumber yang diterbitkan dan hanya diberikan sebagai panduan. Walaupun segala usaha telah dilakukan untuk memastikan bahawa maklumat yang diterbitkan di laman web ini betul dan terkini, Executive Hub Pte. Ltd. tidak dapat menjamin ketepatan semua maklumat yang diberikan, dan tidak bertanggung jawab atas sebarang peninggalan atau kesalahan. Pelanggan harus selalu memuaskan diri mereka mengenai kesesuaian utama produk untuk aplikasi yang dimaksudkan. Executive Hub Pte. Ltd. tidak bertanggung jawab sekiranya berlaku tindak balas buruk yang tidak mungkin berlaku semasa menggunakan salah satu produknya.